Artikelen en onderzoek

Inleiding

Als Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie willen we niet alleen informatie verspreiden via nascholingen, supervisie en de volledige opleiding maar willen we ook door middel van artikelen belangrijke aspecten van klassieke homeopathie belichten. Het uitgangspunt is om objectief, gedegen en goed onderbouwde artikelen te schrijven zodat we uit gaan van feiten in plaats van meningen, aannamen of speculeren. We willen door onze publicaties in gaan tegen de trend van het publiceren van persoonlijk meningen als zijnde feiten en het kritiekloos over nememn van meningen, vermoedens, speculaties, etc. Omdat er al veel publicaties zijn die zeer goed zijn hebben we besloten om ook vertalingen van buitenlandse artikelen op te nemen in onderstaande lijst. Een aantal mensen die betrokken zijn bij het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie zullen zorg dragen voor deze artikelen.

Overzicht artikelen

Hieronder staat een lijst met artikelen over verschillende onderwerpen. We zullen in de loop van de tijd deze lijst uitbreiden.

Het is niet geoorloofd om de artikelen te kopiëren of in welke vorm dan ook te publiceren op andere websites of andere vormen van publicaties. Indien je een stuk tekst uit een artikel wilt gebruiken dan kan dit alleen met schriftelijke toestemming van de directie van het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie en mits je het stuk uit het artikel voorziet van een link naar het oorspronkelijke artikel op deze website.


Bookmark and Share

Nieuws

Copyright 2018 Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie - Voorwaarden