Overzicht nascholingen / themadagen

Introductie

Elk jaar worden verschillende nascholingen / themadagen georganiseerd. De meeste van deze nascholingen zullen bestaan uit een korte introductie vanuit regulier perspectief (wordt niet door een arts gegeven) en daarna een bespreking van het thema vanuit klassiek homeopathisch perspectief. Dat wil zeggen dat materia medica wordt besproken met een nadruk op kleine middelen (inclusief differentiaal dagnosen), relevante theorie en casuïstiek.

Theoretische basis:

Verder willen we erop attenderen dat deze nascholing is gericht op de klassiek homeopathische benadering van het thema. We baseren ons vooral op de volgende literatuur:


We zullen geen aandacht besteden aan moderne stromingen die werken met gepotentieerde middelen zoals het periodiek systeem, plantenfamilies, familieanalyse, polariteiten, ziekteclassificatie, etc.

Er zullen op den duur ook nascholingen over andere onderwerpen georganiseerd worden. Om op de hoogte te blijven van de verschillende nascholingen kan je je email adres op deze verzendlijst plaatsen waardoor je automatisch per email geïnformeerd wordt indien er nieuwe themadagen / nascholingen worden georganiseerd. Ook kan je kijken op deze pagina (te bereiken via www.ockh.nl/nascholing. Voor een overzicht van alle activiteiten van het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie kan je kijken op de agenda pagina.

Gedetailleerde informatie kan je vinden bij de specifieke pagina's van de nascholingen. Via het inschrijfformulier kan je je inschrijven voor de verschillende nascholingen.

Nascholingen

Reeds georganiseerde nascholingen

Er zijn in het verleden al verschillende nascholingen georganiseerd. Hieronder vind je een overzicht van deze nascholingen. De kans is groot dat bepaalde nascholingen op den duur herhaald kunnen worden. In dat geval zullen ze weer naar het overzicht van de actuele nascholingen verplaatst worden.

Bookmark and Share

Nieuws

Copyright 2018 Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie - Voorwaarden