Nascholing: Radar Classic (Radar 10.5 + EH)

Datum: 12 februari 2017


Introductie

Tijdens deze lesdag wordt uitleg gegeven over Radar 10.5 en Encyclopaedia Homeopathica 2.2 Deze dag is zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al een tijdje gebruik maken van de pakketten. Je kunt tijdens deze dag je kennis opfrissen of leren hoe je meer uit de software kunt halen zodat je efficiƫnter en beter kunt werken. Uitleg vindt plaats aan de hand van praktische voorbeelden en casussen. Het is de bedoeling dat deelnemers leren door veel zelf te doen. Tevens zal een korte uitleg over Radar Opus worden gegeven.

Let op: Radar Opus zal op deze dag niet ter sprake komen. Hiervoor wordt een aparte lesdag georganiseerd. Ook zal versie 8 van Radar niet ter sprake komen op deze dag. Het verschil tussen versie 9 en versie 10 is niet zo groot, dus dat zal waarschijnlijk geen problemen opleveren.

Je dient zelf voor een laptop te zorgen. Eventueel kan voor deelnemers voor een demoversie van Radar 10 en EH 2.2 gezorgd worden, geef dit s.v.p. op tijd aan. Let op: de demoversie kan maar 30 dagen gebruikt worden. Installeer deze dus niet te vroeg.

Indien je op de hoogte wilt worden gehouden kan je je email adres plaatsen op de verzendlijst of bezoek regelmatig www.ockh.nl/nascholing.

Progamma

Onderwerpen Radar 10.5 zijn o.a.:

Onderwerpen Encyclopaedia Homeopathica zijn o.a.:

Benodigde Windows vaardigheden

Tijdens de lesdag komen basisvaardigheden met betrekking tot het gebruik van Windows aan bod. Er wordt verondersteld dat deze bekend zijn, zodat weinig tijd verloren gaat met uitleg van deze zaken. Mochten deze vaardigheden niet bekend zijn, probeer dan vooraf hierover meer te weten te komen. De basisvaardigheden zijn o.a.: 

Spreker

Rob Willemse

Op de team-pagina lees je meer over klassiek homeopaat Rob Willemse.

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door: BKHD, LHC, NVKH, NWP

Accreditatie is in aanvraag bij: NOKH

Belangrijke informatie

Wanneer

Datum: Zondag 12 februari 2017

Tijd: 10:00-17:00 uur

Kosten


Na inschrijving ontvang je per email een factuur waarop alle relevante gegevens staan om het inschrijfgeld over te maken. Inschrijving is pas definitief nadat het volledige bedrag is overgemaakt. Bij annulering wordt altijd 5 euro administratiekosten in rekening gebracht. Restitutie bij annulering op of na 10 dagen voor de geplande datum is helaas niet meer mogelijk.

Hier kan je ook de algemene voorwaarden voor het inschrijven voor een themadag vinden.

Locatie

Frits Philips Lyceum-Mavo (voormalig Christiaan Huygens College)
Broodberglaan 3
5628 EJ Eindhoven

Klik hier voor de kaart en routebeschrijving. Vanaf de A50, neem afrit 7.

Let op: U dient aan de schoolkant van de straat te parkeren! Dit is een afspraak met de omwonenden.

Inschrijfformulier

Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen.

Bookmark and Share

Nieuws

Copyright 2018 Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie - Voorwaarden